Az alábbi részletezett Általános Vásárlási Feltételek (továbbiakban ÁSZF) egymással kölcsönös szerződésben álló felekre (továbbiakban: Felek) vonatkozik. Egyrészről a SH-ITB Kft.-re , mint eladóra (továbbiakban: Eladó), , illetve a fenti Kft. vásárlóira és https://www.protfilt.hu honlap (továbbiakban: Honlap) felhasználóira, (továbbiakban: Vevő), amennyiben Vevő az 1959. évi IV. törvény 685. § d) értelmében fogyasztónak minősül.

Eladó adatai:  
Cégnév: SH-ITB Kft.  
Székhelye: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 24  
Telefon: 06 24 500 910  
Email címe: info(KUKAC)shitb.hu  
Cégjegyzékszám: 13-9-148958  
Adószám: 12215809-2-13  
Kamara: Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK)  

Ezen szerződési feltételek  érvényesek az  Eladó és Vevő között létrejött minden gazdasági tevékenységre vonatkozólag mind az Üzletben, mind a Honlapon történő rendelésre és vásárlásra, és visszavonásig érvényesek. Az itt szereplő feltételeket mindkét fél elfogadja és tudomásul veszi, hogy a megrendeléssel a felek között szállítási szerződés keletkezett. 

A Honlap használata, rendelés A Vevő köteles a honlapon szereplő rubrikák kitöltésére.A honlapon szereplő áruk nem képeznek az Eladóra tekintettel jogilag kötelező ajánlat tételt. Az ebben szereplő képek, adatok, árak tájékoztató jellegűek, esetlegesen előforduló hibákért az Eladó nem vállal felelősséget, árváltoztatás jogát fenntartja. A honlapon szereplő árak bruttó árak és forintban értendők.Megrendeléskor Vevő megadja szállítási, számlázási címet, az általa választott fizetési módot. Bármilyen webshop, egyéb rendelés csak visszaigazolás után válik érvényessé.

AZ Európai Unióban a veszélyes vegyiárukszállítását szabályzó előírások/ARD/ csomag formájában nem áll módunkban küldeni !  A kiszállítás saját személyzettel eszközzel, illetve  GLS futárszolgálattal  l történik előzetes egyeztetés alapján. A Vevőnek kell gondoskodnia arról, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol biztosított a küldemény átvétele. Vevő kötelessége az áru mennyiségi és minőségi átvétele, bármilyen eltérésről jegyzőkönyv felvétele kötelező. A Vevő köteles  az Eladónak megtéríteni a sikertelen kiszállítás miatti költséget. Nem szerződött partnerünk átutalását csak előre utalás esetén tudunk elfogadni! Előre utalás esetén az összeg beérkezése után teljesítjük a megrendelést.       

Elállási jog Az érvényben levő előírások  szerinti távértékesítési rendszer keretében a Vevőt elállási jog illeti meg az alábbiak szerint: Vevő a szerződéstől az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Elállás esetén  a terméket Vevő köteles haladéktalanul és hiánytalanul Eladónak visszajuttatni, a visszaszállítás költsége Vevőt terheli.   

Jótállás, Szavatosság: A jótállási idő: az új, 10.000.- forint feletti árú tartós fogyasztási cikkekre a törvényben előírt 12 hónap.  A jótállási idő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadás napjával kezdődik.  A terméket meghibásodás esetén az Eladóhoz kell beszállítani vagy elküldeni a jótállási jeggyel.  Vevő a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a termék kézbesítésétől számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, Eladó köteles a fogyasztási cikket kicserélni.  Jótállási igény nem érvényesíthető ha rendeltetés ellenes használat, átalakítás, hibás vagy szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb nem gyártási eredetű meghibásodás esetén,karbantartási – tisztítási munkák esetén. Vevő a teljesítés időpontjától számított kétéves (használt dolog esetén egy éves ) elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét. Jótállásra, szavatosságra vonatkozó jogszabályok, rendeletek érvényesek   

Személyes adatok kezelése A rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez az előírások szerint bizonyos személyi adatok megismerése elengedhetetlenek A honlap használatához a Vevő felelősséget vállal azért, hogy az általa megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Eladó nem megfelelő harmadik fél részére az adatokat nem adja meg kivételt képez, ha ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.  

Hírlevél Potenciális érdeklődőknek hírleveleket küld, melyben újdonságokról, akciókról, illetve más hasznos információkról értesíti vevőit. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, melyre minden esetben felhívjuk a Vevő figyelmét.